Gå til hovedindhold

Igen i år giver Sommerrejsepasset adgang til hele sommerlandet

Bragt på Avisendanmark.dk

Indhold

  Af Trine Bramsen, transportminister

  Debat: 75.000 danskere kan rejse på tværs af landet i otte sammenhængende dage i sommerferien med et Sommerrejsepas i hånden. Muligheden for at rejse billigt i hele landet på én billet i sommerferien giver en unik mulighed for at opleve sommerlandet uden bil.

  I år gentager vi succesen, og for at ingen forhåbentlig skal gå forgæves, sætter DSB 75.000 Sommerrejsepas til salg den 1. juni.

  Stigende benzin- og dieselpriser er desuden en oplagt anledning til at se på alternative måder at komme rundt på.

  100.000 har de sidste to år sammenlagt brugt Sommerrejsepasset til den offentlige kollektive transport. Jeg håber, det har givet mange ferieminder og gode oplevelser.

  Sommerrejsepasset er en billig og afslappende måde at komme rundt i landet på. Danmark er bundet sammen af jernbaneskinner, busruter og færgeruter, og med Sommerrejsepasset er der rig mulighed for at tage tog, busser og færger til både nye og velkendte egne af landet i sommerferien.

  De stigende benzin- og dieselpriser er desuden en oplagt anledning til at se på alternative måder at komme rundt på. Og Sommerrejsepasset er et godt tilbud til de rejsende på tværs af landet, som jeg håber, at endnu flere end i de forrige år får glæde af.