Gå til hovedindhold

Kom til Kulturnat i Transportministeriet

Ministeriet åbner fredag dørene og indtager Frederiksholms Kanal med kørende kulturhistorie, elbiler, biodiversitet langs vej og bane, trafiksikkerhed, droner og meget mere.

Indhold

  Oplev transportminister Benny Engelbrecht i interview med direktøren for Rådet for Sikker Trafik, Mogens Kjærgaard Møller, om nogle af verdens bedste færdselssikkerhedskampagner og se klip fra både nye og gamle kampagnevideoer.

  Og hør Benny Engelbrecht interviewe Vicky Knudsen om snudebillen Acalles Hypocrita og den sjældne plante Stribet Torskemund, og hvordan det har noget med transport at gøre!

  Ministeriet møder talstærkt op, så kom og mød vores engagerede medarbejdere og eksperter fra Sund & Bælt, Femern A/S, Banedanmark, Trafikstyrelsen, Naviair, Rådet for Sikker Trafik, Veteranbilsklubben, Vejdirektoratet, og Metroselskabet og Hovedstadens Letbane.

  Vi har udstillinger for store og små, nørder og transportentusiaster, politisk interesserede og alt der i mellem. Til børnene har vi indrettet en tegne-klippe-klistre-lounge.

  Nyd en kop kaffe eller varm kakao, rist skumfiduser over bålfad og deltag i konkurrencer med chancen for at vinde gode præmier.

  Skulle du ligge inde med en idé til ministeren, så kan du sætte den på Danmarkskortet.