Indstillinger fra Epidemikommissionen vedrørende udstedelse af bekendtgørelser efter epidemiloven på Transportministeriets område

Jf. Epidemiloven skal den anmodende minister offentliggøre Epidemikommissionens indstillinger om, hvorvidt der skal fastsættes regler på Transportministeriets område.

18. december 2021

Læs indstillingerne

pdf

Indstilling fra Epidemikommissionen den 16. december om iværksættelse af yderligere tiltag

0,64 MB Download
pdf

Indstilling fra Epidemikommissionen vedr. iværksættelse af yderligere tiltag

0,08 MB Download
pdf

Indstilling fra Epidemikommissionen den 3. december 2021 (Indstilling om videreførelse af krav om brug af mundbind eller visir på udvalgte områder)

0,06 MB Download
pdf

Indstilling fra Epidemikommissionen den 3. december 2021 (Indstilling om videreførelse af regler om coronapas på udvalgte områder)

0,06 MB Download
pdf

Indstilling fra Epidemikommissionen den 24. november 2021 (Indstilling om indførelse af krav om brug af mundbind eller visir og coronapas (liberale serviceerhverv samt køreskoler))

0,09 MB Download
pdf

Indstilling fra Epidemikommissionen den 23. november 2021 (Vurdering af tiltag - Ændring af regler for negativ test og udbredelse af kravet om coronapas)

0,09 MB Download
pdf

Indstilling fra Epidemikommissionen den 8. november 2021 (Vurdering af tiltag - indførelse af krav om coronapas som smittereducerende tiltag)

0,08 MB Download

Indstillinger fra foråret 2021

pdf

Vedr. fastsættelse af regler om at lukke erhverv på Erhvervsministeriets og Transportministeriets område i Hørsholm Kommune i henhold til den automatiske model for lokale nedlukninger

0,06 MB Download
pdf

Udstedelse af nye bekendtgørelser på Transportministeriets område

0,52 MB Download
pdf

Videreførelse af regler på Transportministeriets område

0,54 MB Download
pdf

Vedr. fastsættelse af regler om at lukke erhverv på Erhvervsministeriet og Transportministeriets område i Ishøj kommune i henhold til den automatiske model for lokale nedlukninger

0,06 MB Download
pdf

Rådgivende vurdering mht. undtagelse af kommuner med særlig høj incidens fra genåbning af skoler og uddannelser, liberale erhverv og indkøbscentre m.v.

0,06 MB Download
pdf

Udstedelse af nye bekendtgørelser på Transportministeriets område

0,43 MB Download